Dialogu ndërfetar si një vlerë e shtuar në luften kundër Ekstremizmit të dhunshëm
14 Tetor, 2016
PERKRAHJE REZOLUTES SE DENIMEVE TE KRIMEVE NDAJ KLERIT NE SHQIPERI
4 Nëntor, 2016

Qendra e Bashkëpunimit Ndërfetar, ditën e Mërkurë, më 2 Nentor 2016, ka nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi me Komisioneren për Mbrojtjen nga Diskriminimi, znj Irma Baraku.
Kjo marrëveshje, e cila nënshkruhet midis klerikëve te Qendrës dhe Institucionit të Komisionerit për Mbrojtjen nga Diskriminimi, është e para në llojin e saj.
Marrëveshja konsiston në bashkëpunimin për të mbrojtur të drejtat dhe liritë e individëve dhe ruajtjen e tyre nga diskriminimi si për shkak të besimitashtu edhe çdo lloj forme tjeter diskriminimikm5 km1 km3 km4.