HOMAZHE PER VIKTIMAT E TERMETIT NE TURQI E SIRI

STRONG CITIES NETWORK Conference
10 Shkurt, 2023
Bashkebisedim me Ambasadoren e Suedise ne Tirane
15 Shkurt, 2023

HOMAZHE PER VIKTIMAT E TERMETIT NE TURQI E SIRI

13 SHKURT 2023

Kryesia e QBNFE u bashkua me qytetaret dhe autoritetet e pushtetit vendor te Elbasanit ne homazhe dhe solidaritet me viktimat e termetit tragjik ne Turqi dhe Siri.

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë dhe zjarr

Mund të jetë një imazh i 3 persona, turmë dhe ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i 5 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 4 persona, zjarr dhe ambiente të jashtme