FUNDAK – FORUMI 18 Nj.A GJERGJAN Nr 12 ELBASAN

FUNDAK – FORUMI 17 Nj.A GREKAN Nr 3 BELSH
21 Dhjetor, 2018
FUNDAK – FORUMI 19 Nj.A KLOS Nr 4 CERRIK
21 Dhjetor, 2018

FUNDAK – FORUMI 18 Nj.A GJERGJAN Nr 12 ELBASAN

Në 14 DHJETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 18 ne Nj.A. GJERGJAN ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale klerikeve te zones, qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj Njesie Administrative te Bashkis Elbasan. Ra ne sy mosprania e zonjave ndersa te rinj kishte, nderkohe qe Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit (mes tyre 3 te rinj) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.