FUNDAK – FORUMI 16 Nj.A PAPER Nr 11 ELBASAN

FUNDAK – FORUMI 15 Nj.A KAJAN Nr 2 Belsh
21 Dhjetor, 2018
FUNDAK – FORUMI 17 Nj.A GREKAN Nr 3 BELSH
21 Dhjetor, 2018

FUNDAK – FORUMI 16 Nj.A PAPER Nr 11 ELBASAN

Në 7 DHJETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 16 ne Nj.A. PAPER ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale klerikeve te zones, qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj Njesie Administrative te Bashkis Elbasan. Ra ne sy prania e zonjave dhe te rinjve nderkohe qe Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit (mes tyre nje zonje) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.

#QBNF #interreligious for #peace & #CVE