FUNDAK – FORUMI 9 Nj.Ad. GRACEN – Nr 7 Elbasan

FUNDAK – FORUMI 8 Nj.A LABINOT MAL – Nr 6 Elbasan
14 Tetor, 2018
FUNDAK – FORUMI 10 Nj.A SHUSHICE – Nr 8 Elbasan
8 Nëntor, 2018

FUNDAK – FORUMI 9 Nj.Ad. GRACEN – Nr 7 Elbasan

Sot 12 TETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 9 te Nj. A. Gracen ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale Imamit ne Dopaj, qe lehtesoi dhe moderoi kete forum, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj Njesie Administrative te Bashkis Elbasan. Prania e te rinjve ishte e kenaqshme ashtu si aktivizimi dhe diskutimi prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore.
#QBNF #interreligious for #peace & #CVE