“Argumentet Islame kundër terrorizmit militant”

Dr Arben Ramkaj – anetar i bordit të Fondacionit Ndërkombëtar për Tolerancē
17 Mars, 2022
QBNF URON KOMUNITETIN BEKTASHI
23 Mars, 2022

“Argumentet Islame kundër terrorizmit militant”

Dr Arben Ramkaj mori pjesë në diskutimin online me temë “Argumentet Islame kundër terrorizmit militant”
Në këtë diskutim online u diskutua roli i imamëve dhe dijetarëve myslimanë në parandalimin dhe kundërvënien e radikalizimit dhe ekstremizmit të dhunshëm militant, dhe si ka ndryshuar ky rol me kalimin e kohës.Në këtë diskutim folësi kryesor ishtë Dr Imam Usama Hasan nga Insituti i Toni Bler për Ndryshime Globale.
Ky diskutim online u organizua nga Qendra Ndërkombëtare për Studimin e Ekstremizmit të Dhunshëm në SHBA.
1 141
Personat e arritur
71
Angazhimet
Promovo postimin
<img class="j1lvzwm4" role="presentation" src="data:;base64, ” width=”18″ height=”18″ />
Ti dhe 12 të tjerë
2 ndarje
Pëlqej

Komento
Ndaj