“Argumentet Islame kundër terrorizmit militant”
22 Mars, 2022
MBILL 1 PISH E VIN GJURMEN TENDE
25 Mars, 2022

QBNF URON KOMUNITETIN BEKTASHI

Si gjithmone, edhe kete vit me 23 Mars se bashku per urim te komuniteti Bektashi. Gezuar Nevruz 22
Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe njerëz të ulur
Mund të jetë një imazh i 3 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 4 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz në këmbë, ambiente të jashtme dhe pemë