Konferencë Përmbyllëse Projekti për Integrimin Evropian të Ballkanit Perëndimor
22 Janar, 2020
STUHI MENDIMESH NE RRETHIN E PERBASHKET
28 Janar, 2020

Nunci Apostolik ne Tirane, Shkelqesia e Tij, Imzot Charls John Brown, priti perfaqesuesit e QBNF, Institutit te Studimeve Nderkombetare dhe Open Europe Consultig, respektivisht dr. Arben Ramkaj, dr Albert Rakipi dhe ms.Andrea Mewaldt e mr.Andres Rueda, me te cilet shkembyen mendime mbi Instutitin e Studime Fetare qe sapo kane themeluar organizatat tona. Nunci shprehu vleresime per punen e deritanishme te QBNF si edhe u pajtua me kenaqesi me idenë tone te re duke falenderuar si interlokutoret e OEC edhe donatoret gjermane PORTICUS nepermjet zj. Mewald. Ai shprehu mbeshtetjen e plote te Selise se Shenjte per keto sipermarrje me kontribut te shquar per paqen dhe harmoninë fetare ne vendin tonë dhe rajonin e Ballkanit.