SESION INFORMIMI
23 Gusht, 2019
IRI mbeshtet QBNF ne CVE
23 Gusht, 2019

me 26 Korrik 2019 QBNF-n e vizituan nje grup te rinjsh Skautistesh nga Italia te cilet ishin te interesuar dhe u njohen per aktivitetin e Qendres sone. Nepermjet bashkebisedimit me kordinatorin z. Sokol Lulgjuraj ata mesuan shume mbi historikun dhe veprimtarine tone nderfetare si edhe traditen e hershme te bashkejeteses dhe harmonise nderfetare ne Elbasan e Shqiperi. Ata kuptuan vlerat dhe sfidat e natyrshme ne kete fushe.