#SAFEFUTURE – TV SKAMPA
1 Korrik, 2021
QBNF kontribon edhe ne mbrojtje te mjedisit
7 Korrik, 2021
Ne 6 Korrik 21 u  firmos ne Tirane memorandumi i bashkëpunimit midis Institutit Ndërkombëtar për Diplomacinë Kulturore (iicd) dhe Institutit Ndërfetar të Shqipërisë. Memorandumi u firmos nga kryetari përkatës i bordit të administrimit të Insitutit Nderkombëtar për Diplomaci Kulturore dr Mohammed Almauini dhe Drejtori Ekzekutiv i Irit dhe kryetari i qendrës së bashkëpunimit ndërfetar Elbasan dr Arben Ramkaj.
IRI Albania është një institut i ri kushtuar promovimit dhe lehtësimit të dialogut ndërfetar dhe zgjerimit të njohurive dhe bashkëpunimit në çështjet e fesë dhe shoqërisë në Shqipëri dhe rajonin e Ballkanit.
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme