HAP SIPARIN Projekti “Fetaret Ushtrojne e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare FUNDAK
13 Gusht, 2018
kryetari i QBNF Dr. Arben Ramkaj tepër aktiv me Këshillin Global për Tolerancë
15 Shtator, 2018

Ne mbledhjen e rradhes se dates 3/9/18 Komiteti Nderrfetar te QBNF diskutoi mbi ecurine e projekteve FABUS dhe Fundak duke vleresuar punen e deritanishme por edhe duke lene detyra per permiresimin e vazhdueshem per arritjen e objektivave.
Gjithashtu me propozimin e kryetarit Dr. Arben Ramkaj u miratuan platforma per komunikim dhe nenshkrim marrveshjesh me disa universitete ne vend per shkembim dhe aktivitete te perbashketa me fakultetet e sociologjise dhe psikologjise per te ofruar nga ana jone njohje me te thella te studenteve mbi qasjet dhe edukaten fetare.
Gjithashtu u miratuan vendosja e komunikimit me disa organizata nderkombetare qe kane kerkuar te bashkepunojne me ne mbi dialogun nderfetar dhe kontributin per parandalimin e ekstremizmit fetar ne rajon.