KRISHTLINDJET 22
25 Dhjetor, 2022
Dite e Re ne TVS – Emigrimi
20 Janar, 2023
Edhe sot Marshimi i Paqes u zhvillua me seriozitetin qe na karakterizon gjithmone ne aktivitetet tona nen drejtimin e Z. Sokol Lulgjuraj, drejtor Ekzekutiv i QBNFE. Falenderim i veçante per pjesemarresit, sidomos ata qe erdhen nga Gramshi, Mollasi, Cerriku dhe Pelegrinet e Paqes nga Administratura Apostolike e Kishes Katolike te Shqiperise se Jugut, si edhe drejtuesit e larte fetare Peshkopet Andon Merdani dhe Giovani Peragine, Baba Faik Selmani, dr Arben Ramkaj, Pastoret Ilir Isaraj e Ilirian Gjoni, Priferinjte Giuesepe Testa, Dorian Mjeshtri e Enzo Zago, si edhe nenkryetar i Keshillit te Qarkut, qe me kumtet e tyre shprehen qendrimin e insturucioneve perkatese mbi temen aktuale e teper te ndjeshme sic eshte EMIGRIMI.
Falenderim te posacem i dedikojme mediave dhe policise per percjelljen dhe kujdesin ndaj aktuvitetit, ndersa fotoreporterit Lirim Abazi i takon merita e perhershme qe na garanton historine e eventeve tona me fotografite teper profesionale qe na fikson.