Bashkebisedim me Ambasadoren e Suedise ne Tirane

HOMAZHE PER VIKTIMAT E TERMETIT NE TURQI E SIRI
13 Shkurt, 2023
“Nderi i Qarkut” për Baba Faikun
16 Shkurt, 2023

Bashkebisedim me Ambasadoren e Suedise ne Tirane

Drejtuesit e Kryesise se QBNFE Dr Arben Ramkaj e z. Sokol Lulgjuraj moren pjese ne Forumin e sotem te organizuar nga Instituti i Studimeve Nderkombetare ku Ambasadorja e Suedise shpalosi prioritetet e vendit te saj gjate presidences se rradhes se Bashkimit Europian.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "The Albanian Institute for International Studies (AlIS) hosted the Foreign Policy Forum today with H.E. Elsa Hastad, Ambassador of Sweden in Albania, to discuss "The EU presidency of Sweden: Expectations and Challenges Ahead" We were delighted to discuss with the Ambassadors from the EU and the Region, Academia, Journalists and Political Science Students We would like to thank all the participants today at the Forum for their insightful contribution to this debate"

Mund të jetë një imazh i 4 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 7 persona dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 7 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe njerëz në këmbë

Mund të jetë një imazh i 6 persona dhe ambiente të brendshme

Mund të jetë një imazh i 3 persona dhe ambiente të brendshme