12 Shtator, 2022

Nderim për QBNFE

Konsorciumi Ndërkombetar i Organizatave me në krye International Foundation of Tolerance zhvilloi në datën 11 Shtator 22, në Pallatin e Kultures dhe Shkences në Dubai, Ceremoninë […]