28 Mars, 2017
Konferencë – Tiranë, 5 prill 2017
6 Prill, 2017
RRUGA “Kozma Naska”

Lagja “Emin Matraxhiu”

Banesa 65

Elbasan, 3001 Albania 

telefon   +355 54 253131

celular    +355 695515133

E-mail   [email protected]

E-mail   [email protected]

Sokol Lulgjuraj

Information personal § Martuar – tre fëmijë

§ Shqiptar

§ lindur 20, Janar 1964

§ Elbasan,

Arsimi  

1987 -1992      Diploma – University Bujqësor  Tirana

 

2002 – 2003                         Katechist                                 Elbasan, Albania

Çertifikatë – Katekist

 

2004 – 2005                      Mediator Training – World Learning /USAID                         Çertifikatë   – Mediator                                             Durres-Tirana, Albania

 

2005 -2006                                            NGO Leadership and Management

Çertifikatë                                                                               Tirana, Albania

 

 

Përvoja

profesionale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PËRVOJË NË ADMINISTRIM

1989 – 1991        Përgjegjës Reparti i bimëve mjeksore

1993 – 1997          Kavex-Elbasan Tobacco Company    Kryetar   sindikate     (2000 antarë)

1998 – 2000         Kavex-Elbasan Tobacco Company     Shef Reparti

Fermentim    dhe eksport

 

2000 – 2003        Ndihma e Ëalheimit për Shqipërinë     Manager

 

2004 – 2015        Kopshti Jopublik Ëndrra Jonë              Administrator

 

 

1996 – 2003        Kisha Katolike Shën Piu X                    Drejtues I veprimtarive Edukative, kulturore e Sportive

 

2004 – vazhdim   Kisha Katolike Shën Piu X                    Drejtues I lëvizjes ekumenike Elbasan

 

 

 

 

PËRVOJË PROFESIONALE

 

1978 – 1989       futbollist                                   Labinoti – Kampion 1984

 

 

1993 – 2000     Kavex-Elbasan Tobacco Company                     Specialist,     Fermentimi

Publikime Përkthyes nga Anglisht në Shqip

“Nuk është për biçikletën – kthimi im në jetë” dhe “Çdo sekondë vlen”

Lance   Armstrong

“P:S: Të dua”

Cecilia Ahern

Veprimtari të tjera profesionale 2004 – vazhdim     Ndërmjetës I Licenduar nga Ministria e Drejtesise dhe kordinator I Fondacionit FZK

2005 – vazhdim        Antar Kryesie          Komiteti Nderfetar Elbasan

2006  – vazhdim      President of Lance Armstrong Albania – Association

2008  – 2012         Antar Kryesie          Federata Shqiptare e Çiklizmit

Antarsi profesionale 2004 – vazhdim     Ligja Shkrimtareve dhe Artisteve Elbasan

1989 – vazhdim       shoqata e futbollit Elbasan

Gjuhë e huaj English – e çertifikuar

Sërbokroatisht dhe italisht – autodidakt