QBNFE kontribon per organizmin e Konferences Nderkulturore

TAKIM PERGATITOR PER SIMPOZIUMIN 28-29 SHTATORIT
10 Maj, 2023
Il Dialogo Interreligioso: il contributo dell’Albania nei Balcani
24 Korrik, 2023

QBNFE kontribon per organizmin e Konferences Nderkulturore

Konferenca kulturore e cila sherbeu si një platformë për studiuesit, pedagogët dhe të gjithë praktikuesit e tjerë për të nxjerrë në pah kërkimet, mendimet dhe përvojat e tyre mbi ndikimin e teknologjisë në vlerat dhe normat kulturore, Konferenca e Dytë Globale e Tolerancës Ndërkulturore e cila u zhvillua në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së në Lipjan, nën organizimin e UBT-së dhe Fondacionit Ndërkombëtar për Tolerancë, ka përmbyllur suksesshëm punimet.
🔹 Studiues, pedagogë, diplomatë nga vende të ndryshme të botës, si dhe përfaqësues të Fondacionit Ndërkombëtar për Tolerancë u mblodhën për dy ditë rresht në UBT për të trajtuar tema dhe punime të ndryshme shkencore që ndërlidhin tolerancën ndërkulturore.
Drejtori ekzekutiv i Fondacionit Ndërkombëtar për Tolerancë dr Abdulhamid Alrumaithi i dhuroi dr Arben Ramkaj kryetarit të Qendrës së Bashkëpunimit Nderfetar çmimin vlerësues për kontributin e tij modest në realizimin e sukseshëm të kësaj konference ndërkombëtare.