QBNF ben Marrveshje bashkepunimi me RIQA

Përmbledhja ekzekutive Luftëtarët e huaj terroristë: Tryeza praktike mbi Parandalimin dhe Elasticitetin. 7 – 9 Nëntor 2017, Shkup, Maqedoni
22 Dhjetor, 2017
MARSHIMI PAQES 2018
22 Janar, 2018

QBNF ben Marrveshje bashkepunimi me RIQA

Dje ne mbledhjen e rradhes se muajit Janar 18 komiteti i QBNF miratoi bashkepunimin dhe nenshkroi nepermjet Kryetarit Dr. Arben Ramkaj, marrveshjen perkatese me Rrjetin e Informimit dhe Qytetarise Aktive, te drejtuar nga gazetarja e mirnjohur Bardha Nergjoni, per te ofruar asistence me ekesperte ne projektin e zbatuar prej tyre projektin ne disa zona te Elbasanit per parandalimin e ekstremizmit dhe radikalizmit fetar.