MARSHIMI 18 ne MEDIA
5 Shkurt, 2019
Fuqizimi i Aktorëve të Vijës së Parë
5 Shkurt, 2019

FZK organizon takimin per evidentimin e gjetjeve dhe konkluzionet e projektit 9 Mujor mbi parandalimin e ekstremizmit ne disa zona e shkolla te Tiranes.
Ne kete event ishte i ftuar si ekspert i fushes dhe njohes i mire i parandalimit te ekstremizmit edhe kryetari i QBNF dr. Arben Ramkaj i cili referoi mbi qasjet dhe menyrat me te cilat mund te arrihen rezultate gjithnje e ne rritje.Ndersa kordinatori Sokol Lulgjuraj bashkndau pervojen e projektit FABUS me te njejtin fukus grupe.