Projekti “Fetaret Ushtrojne e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare FUNDAK

Parlamentit Ndërkombëtar për Tolerancë dhe Paqe (IPTP)
26 Korrik, 2018
Prezantohet projekti “Fetarët Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare”
13 Gusht, 2018

Projekti “Fetaret Ushtrojne e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare FUNDAK

tirane 23 Korrik 2018

LevizAlbania organizoi Sesionin Orientues për të gjithë Grantmarrësit e Thirrjes Nr. 5, sot 23 Korrik 2018, ku QBNF eshte aprovuar per mbeshtetjen e projektit FUNDAK (Gusht 18 – Prill 19)
pas pergatitjes dhe kalimit te projektit ne disa faza konkurimi duke u rishikuar e korrektuar sot merr jete duke marre udhezimet e fundit per zbatimin e tij.

te pranishem jane 36 organizata dhe individe fitues nga 297 aplikues qe nisen kete gare.

puna intensive e menaxherit te QBNF me mbeshtetjen e komitetit nderfetar dhe kryetarit dr. Ramkaj beri qe te paraqitej dhe perzgjidhej si shume i mire ky projekt qe eshte edhe me i financuari nga donatoret ne masen 25 000 CHF.