Prijesat Fetare dhe drejtuesit e QBNF per urim te Komuniteti Bektashi

tryeza me mesues Elbasan
21 Mars, 2018
tryeza me nxenesit e gjimnazit “Ahmet Dakli”
27 Mars, 2018

Prijesat Fetare dhe drejtuesit e QBNF per urim te Komuniteti Bektashi

Se bashku ne vllazeri!
Edhe sot me 22 Mars 18 udheheqesit fetare dhe drejtuesit e QBNF Elbasan u bashkuan ne urimin e festes se Nevruzit ne seline qendrore te komunitetit Bektashi ku shkembyen urimet e perzemerta me kete rast duke deshmuar si gjithmone respektin reciprok mes tyre. Nderkohe qe cdo prijes percolli urimet ne emer te komunitetit te tyre tek Baba Faiku, kryetari QBNF dr. Ramkaj si njohes i mire i hostorise dhe teologjise islame solli shpjegoi disa hollesi dhe fakte mbi kete feste dhe trashegimine historike te saj.