MEDIA PROMOVON ANTIDISKRIMINIMIN FETAR
4 Shkurt, 2020
Interneti i sigurt per nje shoqeri moderne
5 Shkurt, 2020

Kordinatori i QBNF z. Sokol Lulgjuraj mirpriti ne zyren tone dhe bashkbisedoi me studiuesen e re amerikane znj. Fiora e cila, duke qene bursiste Fullbrite per nje vit, po ben disa kerkime studimore per qasjen fetare ne Shqiperi. Me kete rast un i afrova dicka nga pervoja dhe dijet e mija ne kete drejtim.