konferenca online e Këshilli i sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

workshop online
23 Korrik, 2020
HAPJA E PROJEKTIT “Përballojmë Covid-in me Vullnetarizëm Fetar dhe Përgjegjshmëri Qytetare”
9 Shtator, 2020

konferenca online e Këshilli i sigurimit të Kombeve të Bashkuara.

Në 30 Korrik 20, përgjegjesja e Departamentit te Gruas pranë QBNF dhe njëkohesisht Kryetare e organizates “Women Center for Development and Culture” znj. Rudina Çollaku, mori pjesë në Konferencën online të #WASL, së bashku me 73 pjesëmarrës si perfaqsues të 18 vendeve anëtare, por edhe te atyre kandidate të #UNSecurityCouncil. (Këshilli i sigurimit të Kombeve të Bashkuara).

Ata diskutuan per punën e grave #peacebuilders gjatë # COVID19, çështjet e mbrojtjes, shtimin e rasteve të ekstremizmit & #PVE, & #CRSV.

#SheBuildsPeace #StandWithWomenPeacebuilders #WASL #Women #Pesace #Siguria #WPS # WPS2020 #UNSC #UnitedNations #peacebuilder #CSO