http://www.panorama.com.al/terrorizmi-eshte-kunder-qyteterimit-te-dashurise/

MESAZH NGUSHËLLIMI DHE SOLIDARITETI
27 Korrik, 2016
Papa në avion: nuk është e drejtë të identifikohet islami me dhunën
1 Gusht, 2016

http://www.panorama.com.al/terrorizmi-eshte-kunder-qyteterimit-te-dashurise/

http://www.panorama.com.al/terrorizmi-eshte-kunder-qyteterimit-te-dashurise/