FUNDAK – FORUMI 20 Nj.A RRASË Nr 4 BELSH

FUNDAK – FORUMI 19 Nj.A KLOS Nr 4 CERRIK
21 Dhjetor, 2018
Konferencë Rajonale për Trajtimin e Ekstremizmit të Dhunshëm
21 Dhjetor, 2018

FUNDAK – FORUMI 20 Nj.A RRASË Nr 4 BELSH

Në 20 DHJETOR 18 kryem me sukses #Forumin Nr 20 ne Nj.A. RRASË ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushtrojnë e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale klerikeve te zones, qe lehtesuan organizmin e ketij forumi, u mundesua pjesmarrja e disa besimtareve dhe banoreve te kesaj Njesie Administrative te Bashkis BELSH. Ra ne sy prania e konsiderushme e zonjave dhe te rinjve, Aktivizimi dhe diskutimi ishin te kenaqshëm prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit (3 zonja e dy te rriturj) qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes se nevojave te subjektet kandiduese.