FUNDAK – FORUMI 6 Nj.A SHALES – Nr 1 CERRIK

FUNDAK – FORUMI Nj.A Zavalinë – Nr. 5 ELBASAN
16 Shtator, 2018
FUNDAK – FORUMI 7 Nj. A. 1 BASHKIA BELSH – Nr 1 Belsh
30 Shtator, 2018

FUNDAK – FORUMI 6 Nj.A SHALES – Nr 1 CERRIK

Më 19 Shtator 18 kryem me sukses #Forumin Nr 6 ne Nj. A. SHALËS ne vazhden e Projektit “Fetaret Ushrojn e Nxisin Demokraci Aktive Komunitare” #FUNDAK financuar nga #Levizalbania te cilet i falenderojme.
Fale kordinatores se QBNF ne Cerrik znj. Enxhi Shkoza, qe lehtesoi dhe moderoi kete forum, u mundesua pjesmarrja e banoreve nga te disa fshatra dhe lagje te kesaj NJ.A. Edhe ketu prania e grave ishte e ulet ndersa e te rinjve ishte e kenaqshme ashtu si aktivizimi dhe diskutimi prej nga u evidentuan nevojat me te ngutshme dhe me pas u rradhiten e u listuan sipas rendesise nepermjet aprovimit nga vete te pranishmit.
Ne mbyllje u propozuan duke marrë aprovimin e te pranishmeve ne forum, 5 perfaqesuesit qe do jene ndjekesit e metejshem gjate projektit dhe ne vendoret 19 te procesit te paraqitjes prane subjekteve zgjedhore. Edhe ketu u perfshi nje zonje dhe u aprovua nga te pranishmit si perfaqesuese e bashkesise.
#QBNF #interreligious for #peace & #CVE