FABUS – Sesion informues me Nxënës Cerrik 5
8 Nëntor, 2018
FUNDAK – FORUMI 13 Nj.A SHIRGJAN nr 10 Elbasan
21 Dhjetor, 2018

Mbyllja me sukses e Projektit FABUS

“Së bashku ndaj çdo forme ekstremizmi”

E Premte     7 Dhjetor 2018     Ora: 13:00

Restoranti “n’fole” te Porta Kalasë Elbasan

Programi

 

12 50     Pritja dhe regjistrimi i pjesëmarrësve

13 00     Urimi i mirëseardhjes – kryetari i QBNF                                                      Dr. Arben Ramkaj

13 03     Vlerësim nga zv kryetari i Bashkisë Elbasan                                                 z. Ervin Saraçi

13 06      Vlerësim nga përfaqësuesi i donatorit Terres des Hommes dhe BE               zj. Albana Izeti

13 09      Vlerësim nga përfaqësuesi i DAR në Qarkun Elbasan                                   zj. Milita Tupi

1312      Vlerësim nga Myftiu i Elbasanit                                                                      H. Agim Duka.

13 15     Vlerësim nga Famullitari i Kishës Katolike në Qarkun Elbasan                    Don Emilio Valente. 

13 18     Vlerësim nga Kreu i Bashkësisë Bektashiane në Qarkun Elbasan,                 Baba Faik Selmani               

13 21     Vlerësim nga Kryeprifti i Kishës Ortodokse në Qarkun Elbasan                    At Stavri Çipi.

13 24     Vlerësim nga Kreu i Vllazërisë Ungjillore në Qarkun Elbasan                      Pastor Ilirjan Gjoni

13 27     Paraqitja e Rezultateve Projektit FABUS                                                       kordinatori Sokol Lulgjuraj

13 50     pytje dhe sugjerime

14 00     bufe