Dita e pare e trainimit dhe nisja e tij.

Programi i Trainimit 22-24 Shtator 2020
22 Shtator, 2020
Dita e trete e trajnimit
25 Shtator, 2020
Me 22 Shtator 20 nisi trainimi 3-ditor per nxitjen e vullnetarizmit dhe kualifimin teorik te vullnetareve qe do te marrin pjese ne grupet e Vezhgim – Keshillimit ne qytetet e Qarkut Elbasan gjate zbatimit te projektit “Perballojme Covid-in me vullnetarizem fetar dhe pergjegjshmeri qytetare”. Pjesmarrja ishte e kenaqeshme po aq sa vemendja dhe interesimi nga te rinjte e komuniteteve tona.
Edhe niveli i lektoreve ishte i larte dhe shume profesional ndaj gjejme rastin t`i falenderojme.
Veprimtarine e hapi Don Giuseppe Testa i cili uroi mirserdhjen dhe vlersoi projektin si teper aktual. Ne emer te Komitetit Nderfetar pershendeti antari i kryesise Pastor Ilir Isaraj qe percolli edhe urimet per pune te mbare nga Kryetari Dr. Arben Ramkaj i cili ndodhet ne vetizolim i prekur nga Covid por shendetplot.
Me tej, pasi drejtuesi i projektit z. Sokol Lulgjuraj beri nje pasqure te detajuar vazhduan me rradhe me referimet e tyre psikologia Elona Mustafaraj (asistente projekti), Don Emilio Valente dhe Komisar Faik Ruko qe me prakticitetin e tyre e bene shumë terheqe kete dite te pare trainimi duke mos i ndjere oret.