IFATACH-KAMPINGU KORÇË
17 Gusht, 2019
IFATCH – KAMPINGU VLORË
23 Gusht, 2019

Dr. Arben Ramkaj mori pjesë në organizimin e kryer nga qendra OTT0nomy në bashkëpunim me Nansen Fredssenter (Nansen Center for Peace and Dialogue) dhe ambasadën polake në Shqipëri me tematikë “Ballafaqimi dhe kapërcimi i të shkuarave të vështira: Dialog dhe pajtim. Në këtë takim theksi u vu tek dobitë e dialogut për politikën dhe zhvillimin ne pergjithesi. 
Takimi u mbajt në Tiranë, tek Pallati i Kongreseve ne sallen Europa ku kishte pjesëmarrës nga fusha të ndryshme.