30 Mars, 2022

Sesion pune mbi zhvillimin e standardeve të transparencës së Kuvendit

Si organizate Lobuese prane Kuvendit te Shqiperise, QBNF mori pjese dhe dha kontributin e saj, nepermjet drejtorit ekzekutiv z. Sokol Lulgjuraj ne tryezen konsultative mbi rritjen […]
26 Mars, 2022

“Excellence in Tolerance and Building Bridges Award 2022”

Dr. Arben Ramkaj, kryetari i Qendrës së Bashkëpunimit Ndër-Fetar QBNF, është vlerësuar me çmimin “Ekscellence in Tolerance and Building Bridges Award 2022” në kategorinë individuale, nga […]
25 Mars, 2022

MBILL 1 PISH E VIN GJURMEN TENDE

23 Mars, 2022

QBNF URON KOMUNITETIN BEKTASHI

Si gjithmone, edhe kete vit me 23 Mars se bashku per urim te komuniteti Bektashi. Gezuar Nevruz 22