Tryezë bashkëbisedimi me Hedayah

Deklaratë në mbështetje të Kryepeshkopit Anastas dhe Kishës Orthodhokse Autoqefale të Shqipërisë
27 Nëntor, 2017
Urime Prezences se OSBE ne Shqiperi
7 Dhjetor, 2017

Më 05.11.2017 ne patëm kënaqësinë të kishim mes nesh në një vizitë pune në zyrat tona në Elbasan, përfaqësues nga Qendra Hedayah, Qendra Ndërkombëtare e Ekselencës Kundër Ekstremizmit të Dhunshëm. Gjatë këtij takimi u diskutua përsa i përket mundësisë së implementimit të projekteve dhe partneritetit së bashku me Qendrën Hedayah në të ardhmen, në kuadër të temës kundër ekstremizmit të dhunshëm. Përfaqësuesit e Qendrës Hedayah ishin konkretisht; Menaxhere Programit zj. Irene Belmonte Rodriguez dhe oficerja e Granteve dhe Administratës znj.Carlotta Nanni.